Incl motiverende Gespreksvoering 4.0!
Basiscursus CGT Volledig-online

Herken jij jezelf in de volgende punten?

Video afspelen over Basiscursus CGT online

Meer over
De Basiscursus CGT online

Ben je op zoek naar een Basiscursus Cognitieve Gedragstherapie (CGT) die je volledig online kunt volgen? Dan ben je bij Beldman Opleidingen aan het juiste adres! De hoogwaardige geaccrediteerde Basiscursus CGT is nu namelijk ook online te volgen. Waarbij je dezelfde inspirerende cursus doorloopt, maar nu vanuit huis. Je maakt op eigen tijd en plaats opdrachten in een inspirerende online-leeromgeving. Daarnaast kom je als groep en docent online bij elkaar om het geleerde in de praktijk te brengen. Je docent volgt al je stappen en demonstreert je nieuwe interventies. Waarmee jij je deze CGT-vaardigheden helemaal eigen gaat maken. Tot slot verdiep je je in de inspirerende principes van de Motiverende Gespreksvoering 4.0.

De CGT basiscursus wordt erg positief ontvangen, afgaande op de evaluaties van studenten. Wil je meer weten over deze cursus? Lees dan snel verder!

Wat anderen zeggen

Klik hier om meer evaluaties te lezen over de Basiscursus CGT.

Florentine

Wat een ontzettend waardevolle en leerzame cursus! Leuke en levendige oefeningen, een inspirerende en enthousiasmerende docent en leuke groepsgenoten maakten de cursus helemaal compleet!
5/5

Lianne

De Basiscursus CGT bij Beldman Opleidingen is leuk, leerzaam, interactief en direct toepasbaar in de praktijk. Het enthousiasme van Gerben werkt aanstekelijk. Kortom: echt een aanrader!
5/5

Axante

Ik heb de 100-uurs Basiscursus CGT bij Gerben Beldman gevolgd en ik vond het geweldig! Dus mocht je jezelf een docent met passie en toewijding gunnen, dan raad ik je van harte aan een CGT Cursus bij Beldman Opleidingen te volgen!
5/5
Basiscursus CGT

Waarom een Basiscursus CGT online
Volgen bij Beldman Opleidingen?

Wanneer je op zoek bent naar een volledig online geaccrediteerde Basiscursus CGT, dan ben je bij Beldman Opleidingen aan het juiste adres: 

Ben je enthousiast geworden? Schrijf je direct in voor deze CGT opleiding of neem vrijblijvend contact met mij op!

 

Eerstvolgende
Startdatum CGT Basiscursus online

Meld je aan!

Ben je geïnteresseerd in een andere toekomstige CGT cursus?
Neem dan contact met mij op, dan houd ik je op de hoogte!

Basiscursus CGT

Inhoud

De volgende onderwerpen komen in de cursus aan bod:

Delen van de cursus vinden plaats via online-modules. Hiermee bestaat de cursus uit een goede mix van groepsbijeenkomsten en online-opdrachten. Met dit laatste ontstaat nog meer flexibiliteit in moment van leren.

Doelstellingen

De deelnemer heeft/kan aan het eind van de cursus:

Basiscursus CGT online
Veelgestelde vragen

Vooropleiding
Je hebt een afgeronde masteropleiding Psychologie, Pedagogische Wetenschappen, Gezondheidswetenschappen of Geneeskunde afgerond. Of je bent BIG-geregistreerd Verpleegkundig Specialist.

Werk
Tijdens de cursus is het van belang dat je werkervaring op kunt doen en het geleerde in de praktijk kunt brengen. Deze werkervaring kan ook worden opgedaan binnen een werkervaringsplek.

Data van de bijeenkomsten van de Volledig Online-cursus met startdatum 5 september 2024 zijn de volgende: 
5 en 26 september
10 en 31 oktober
14 en 28 november
12 december
8 en 29 januari (WOENSDAGEN)
20 februari

Daarnaast vinden er online-meetings plaats. Deze starten om 20.00 uur en vinden voor deze groep plaats op de volgende avonden: 24 september, 3 en 29 oktober, 12, 21 en 26 november, 10 en 19 december, 6 en 23 januari en 13 februari. DE DATA VAN DEZE ONLINE-MEETINGS ZIJN “RICHTDATA”. IN OVERLEG MET DE GROEPSGENOTEN MET WIE JE ONLINE AFSPREEKT, KUN JE DEZE ONLINE-MEETING 1 OF 2 DAGEN EERDER OF LATER LATEN PLAATSVINDEN. De duur van deze online-meetings varieert van 30-45 minuten.

Theoretische kennis en vaardigheden worden gedurende de cursus getoetst. Cursisten ontvangen een certificaat indien zij voldoende aanwezig zijn geweest en de cursus met goed gevolg hebben afgerond.

Afwezigheid kan worden gecompenseerd middels het uitvoeren een vervangende opdracht.

Deze Basiscursus CGT is geaccrediteerd bij de volgende verenigingen:
VGCT: 100-uurs Basiscursus Cognitieve Gedragstherapie, nummer: 414245.
NIP/NVO en SKJ-registratie: 70 punten behandeling, 30 punten diagnostiek en 100 extra literatuurpunten, nummer 414245.
NIP/ NVO en SKJ-herregistratie: 100 punten, nummer: 414245.
LV POH-GGZ: 30 punten.

Deze “Volledig-Online“-uitvoering kun je geheel vanuit eigen huis volgen. In een inspirerende online-leeromgeving bekijk je demonstraties en video-lezingen. In deze online-leeromgeving maak je ook individuele opdrachten. Je docent volgt hierbij je vorderingen. Daarnaast spreek je periodiek in een goed functionerende beeldbel-omgeving met de groep en docent af. Om vragen te bespreken en daarnaast te oefenen met het uitvoeren van de CGT-interventies.

2395 euro voor de Volledig Online-uitvoering. Dit is inclusief digitale reader en toegang tot de online-leeromgeving, exclusief boeken.

 

De opleiding bestaat uit tien cursusdagen (6,25 uur per bijeenkomst) en negen tussentijdse online-modules (van in totaal 37,5 uur). Dat tezamen zijn 100 “werkuren”. Daarnaast staat er voor het lezen van de literatuur 350 studie-uren.

Kennisoverdracht vindt plaats door middel van:

  • literatuurstudie en -besprekingen;
  • individuele online-opdrachten;
  • (online-)demonstraties (door docent en m.b.v. videofragmenten);
  • oefenen van vaardigheden in rollenspel;
  • praktijkopdrachten;
  • casuïstiek bespreking.

 

Basiscursus CGT

CGT Opleidingen volgen bij
Beldman Opleidingen

Bij Beldman Opleidingen bied ik je de mogelijkheid om jezelf als professional verder te ontwikkelen. Je kunt kiezen uit verschillende Cognitieve Gedragstherapie (CGT) opleidingen, waaronder de Basiscursus CGT. Daarnaast enthousiasmeer ik je voor dit vakgebied en staat een fijne leeromgeving centraal. Ik geloof dat een goede sfeer en enthousiaste docenten en medestudenten bijdragen aan het uiteindelijke resultaat!

Erkend CGT
Certificaat

Tijdens de Basiscursus CGT ontwikkel jij jouw vaardigheden en kennis. We maken een heldere vertaalslag tussen theorie en praktijk en demonstreren interessante technieken. Het resultaat: een waardevol en erkend CGT certificaat waarmee jij als professional in de praktijk aan de slag kan. 

De 100-uurs Basiscursus is onder meer een eerste stap in de opleidingsroute tot Cognitief Gedragstherapeut VGCt. Ben je op zoek naar een Vervolgcursus CGT? Ook hiervoor kan je bij Beldman Opleidingen terecht. 

Basiscursus CGT online
Basiscursus CGT
Basiscursus CGT

Ook jezelf ontwikkelen als
Professional?