Reviews
Wat zeggen anderen?

Ben je benieuwd naar ervaringen van cursisten die je zijn voorgegaan? Kijk dan naar onderstaande reacties van eerdere cursisten!

Axante

Ik heb de 100-uurs Basiscursus CGT bij Gerben Beldman gevolgd en ik vond het geweldig! Dus mocht je jezelf een docent met passie en toewijding gunnen, dan raad ik je van harte aan een CGT Cursus bij Beldman Opleidingen te volgen!
5/5

Thera

Ik heb de 100-uurs Basiscursus CGT bij Beatrijs gevolgd en ik vond het super! De cursus is kundig opgezet: Je leert veel theorie die je goed in de praktijk kunt brengen. Ik heb onder goede begeleiding veel interventies kunnen oefenen, waardoor ik direct meer zelfvertrouwen kreeg om deze in de praktijk toe te gaan passen. Beatrijs is een superprofessionele, open en lieve docent! Bedankt voor deze nieuwe kennis en vaardigheden!
5/5

Marleen

De Vervolgcursus Angst, Persoonlijkheid & Trauma (50 uur) is een praktijkgerichte en verrijkende cursus, dus zeker aan te raden! Tijdens de vijf live cursusdagen hebben we onder begeleiding van Gerben maximaal geoefend in een veilige omgeving. Dus geen eindeloze powerpoints, maar zelf aan de slag! De volgende dag meteen toe te passen in de spreekkamer. Ook de online modules vond ik erg prettig. De opdrachten kun je in eigen tijd en tempo uitvoeren. Gerben is als docent enthousiasmerend, duidelijk en to the point. Dus: doen!
5/5

Hanna

Ik heb de 25-uurs cursus IE en IR gevolgd en ik vond deze cursus super. Gestructureerd, helder, heel leerzaam, wetenschappelijk sterk onderbouwd en efficiënt ingedeeld. De trainingsactrice vond ik ook een geweldige toevoeging en dit onderscheidt zich enorm van andere cursussen. Mijn docent Bas was, naast gestructureerd en duidelijk, warm en empathisch. Hij raakte de juiste snaren bij ingewikkelde discussies of punten en kon goed uitleg geven bij bepaalde weerstanden. De feedback tijdens het oefenen in de groep was prettig: je merkt dat hij iedereen serieus neemt en bekrachtigt. Waardoor een positieve en veilig sfeer ontstond. Tot slot vond ik de eigen ingebrachte casuïstiek van Bas heel leerzaam en interessant.
5/5

Barbarien

Met veel plezier heb ik de 50-uurs Vervolgcursus CGT bij Beldman Opleidingen gevolgd. Docent Bas is een enthousiaste docent die fijne voorbeelden uit de praktijk gebruikt om de stof heel levendig te maken. Dit alles doet hij ook met een gezonde dosis humor!
5/5

Sophie

De 25-uurs cursus IE en IR bij PTSS is goed opgebouwd met een mooie combinatie van theorie en samen oefenen in de praktijk. De online omgeving werkte perfect en door de hoeveelheid aan filmpjes krijg je een goed beeld van de verschillende behandeltechnieken. Bas heeft ontzettend veel kennis en kunde, maar weet daarnaast ook een veilige setting neer te zetten, waarbij ik mij vrij voelde om te leren en fouten te maken. Met veel enthousiasme heb ik de cursus gevolgd en ik maak er nu veel gebruik van in mijn behandelingen.
5/5

Rayan

Beatrijs, je ongebreidelde energie en enthousiasme tijdens de cursus heeft voor geen enkel saai moment gezorgd. Je technische kennis en kunde omtrent diagnostische analyses vormen de basis van hoe ik ze nu uitvoer in de praktijk, met groot succes. Dank hiervoor, en voor alle andere dingen die ik van je geleerd heb.
5/5

Mike

Maarten van Dijk was een fantastische docent tijdens de basiscursus CGT. Zijn diepgaande kennis en overvloed aan praktijkvoorbeelden maakten de leerervaring zeer waardevol. Hij gaf ruimte voor individuele vragen en casuïstiek, zorgde voor een evenwichtige groepsdynamiek en hanteerde een uitstekende balans tussen theorie en praktische oefeningen, afgestemd op de voorkeuren van de groep. De waardevolle feedback van Maarten heeft mij als psycholoog enorm vooruitgeholpen en heeft me geïnspireerd om verder te gaan met CGT. Ik kijk dan ook met veel plezier terug op deze cursus!
5/5

Linda

Beatrijs is met haar enthousiasme, open houding en deskundigheid een hele fijne docent. Ze zorgt voor een veilige en gemoedelijke sfeer binnen de groep en maakt de lessen nóg interessanter door ook haar eigen ervaringen vanuit de praktijk met ons te delen. Door haar motiverende woorden en de oprechte betrokkenheid die ze toont gedurende de cursus, zorgt ze ervoor dat je als cursist het vertrouwen in jezelf krijgt om het geleerde in de praktijk toe te gaan passen. Een aanrader!
5/5

Kim

Beatrijs heeft een vrolijke, enthousiaste positieve uitstraling, wat doorwerkt op de groep. Inspirerend en motiverend, aansluitend op de praktijk van alledag. Samen op onderzoek uit. Samen lachen om de hobbels op de weg. En…. er samen altijd weer uitkomen. Geen stoffige trainingsdagen, maar levendigheid en plezier in een veilige setting!
5/5

Pascale

Ik heb de 50-uurs Vervolgcursus CGT bij Angst, Persoonlijkheid en Trauma bij Bas gevolgd. Bas is een fijne docent die veel ruimte maakt voor eigen ingebrachte casuïstiek waarnaast hij ook regelmatig eigen behandelervaringen deelt. Als docent is hij erg kundig en scherp, maar is er ook veel ruimte voor humor. De sfeer was erg prettig, veilig en er was laagdrempelig veel ruimte voor vragen en opmerkingen. Ik zou de cursus en de docent zeker aanraden!
5/5

Kiki

Ik ben erg enthousiast over de cursus IE en IR bij PTSS. De combinatie van de verschillende werkvormen (literatuurstudie, opdrachten in een online-leeromgeving en praktische oefening tijdens de cursusdagen) maakte dat ik in relatief korte tijd veel kon leren over het onderwerp. Door het oefenen met de trainingsactrice en het zelf uitvoeren van de technieken, kon ik deze ook in praktische zin in de vingers krijgen. De begeleiding hierbij door docent Bas is van hoog niveau.
5/5

Remco

De cursus IE en IR bij PTSS bij Beldman Opleidingen was zeer leerzaam en nuttig! Het volledige proces van traumabehandeling kwam uitgebreid aan bod: Indicatiestelling, theoretische achtergrond en vooral veel praktische oefening met zowel Imaginaire Exposure als Imaginaire Rescripting. Tal van demonstraties door de docent en concrete stappenplannen helpen bij het toepassen in de praktijk. Ook de demonstraties en het zelf oefenen bij lastige situaties (zoals bij vermijding en dissociatie) heb ik als erg leerzaam ervaren. Gerben heeft niet alleen veel kennis en tips, maar is ook een bevlogen en enthousiasmerende docent!
5/5

Chantal

Na veel cursussen te hebben gevolgd en veel docenten te hebben meegemaakt, kan ik stellen dat Gerben Beldman uniek in zijn vak is. Niet alleen is hij een zeer deskundige psycholoog, maar weet hij deze kennis op zijn cursisten over te brengen met veel passie en plezier! Zijn lessen bevatten een dosis enthousiasme, zijn zeer gevarieerd en praktisch ingesteld. Met de behoefte van cursisten wordt altijd rekening gehouden. Er is ruimte voor eigen inbreng zonder daarbij het doel van de cursusdag te verliezen. Bedankt Gerben voor de leuke cursusdagen!
5/5

Debbie

Gerben weet elke les interactief te maken. Een ware kunst, om zo les te geven!
5/5

Lianne

De Basiscursus CGT bij Beldman Opleidingen is leuk, leerzaam, interactief en direct toepasbaar in de praktijk. Het enthousiasme van Gerben werkt aanstekelijk. Kortom: echt een aanrader!
5/5

Florentine

Wat een ontzettend waardevolle en leerzame cursus! Leuke en levendige oefeningen, een inspirerende en enthousiasmerende docent en leuke groepsgenoten maakten de cursus helemaal compleet!
5/5

Myrthe

Mocht je de Basiscursus CGT willen volgen, doe dat dan bij Beldman Opleidingen! Wat een leerzame cursus en wat een bevlogen, kundige en enthousiaste docenten met een aanstekelijke positieve energie. Gerben is een bevlogen, kundige en enthousiaste docent met een aanstekelijke positieve energie.
5/5

Arjaan

Ik heb de Basiscursus CGT met veel plezier bij Beldman Opleidingen gevolgd. Hij zit inhoudelijk sterk in elkaar en is goed georganiseerd. Een top-opleider, dus van harte aanbevolen.
5/5

Ook jezelf ontwikkelen als
Professional?