Docenten

De cursussen bij Beldman Opleidingen worden verzorgd door Gerben Beldman, Bas de Weerd, Beatrijs de Lange en Maarten van Dijk. Allen zijn ervaren docenten en specialisten op het gebied van Cognitieve Gedragstherapie. Wij stellen ons onderstaand graag aan je voor.

Gerben BeldmanGerben Beldman is Klinisch Psycholoog, Supervisor VGCT, en oprichter van Beldman Opleidingen. Hij werkt in een vrijgevestigde praktijk waar hij zowel volwassenen, jeugdigen als systemen ziet. Tevens is hij Hoofddocent aan de GZ-opleiding. Bekijk de uitgebreide achtergrondinformatie van Gerben Beldman.

 

 

 

 

Bas de Weerd Bas de Weerd is vrijgevestigd Klinisch Psycholoog en supervisor VGCT te Nijmegen. Daarnaast is hij geregistreerd EMDR Europe Practitioner. Tevens is hij Hoofddocent Inleiding Gedragstherapie bij het RCSW in Nijmegen. Bekijk de achtergrondinformatie van Bas de Weerd.

 

 

 

 

 

 

Beatrijs de LangeBeatrijs de Lange is vrijgevestigd GZ-psycholoog, supervisor VGCt en geregistreerd Schematherapeut. Ze is Hoofddocent aan de GZ-opleiding en heeft ruim vijftien jaar ervaring met het geven van behandelingen en opleiden van collega’s. Bekijk de achtergrondinformatie van Beatrijs de Lange.

Maarten van DijkMaarten van Dijk is Klinisch Psycholoog, Supervisor VGCt en onderzoeker en werkzaam in de Specialistische GGz bij Dimence. Hij heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in de behandeling van diverse stoornissen (waaronder angst- en stemmingsstoornissen, traumagerelateerde stoornissen en persoonlijkheidspathologie). Bekijk de achtergrondinformatie van Maarten van Dijk.