Onze docenten
Beatrijs de Lange

Lees onderstaand meer over onze docent: Beatrijs de Lange.

Beatrijs de Lange

Ik ben Beatrijs de Lange, vrijgevestigd GZ-psycholoog, supervisor VGCt en geregistreerd Schematherapeut. Ik heb ruim vijftien jaar ervaring met het geven van behandelingen en opleiden van collega’s. Ik heb gewerkt met zeer uiteenlopende problematiek maar me vooral gespecialiseerd in angststoornissen en (lichte) persoonlijkheidspathologie. Hiervoor werk ik reeds mijn gehele loopbaan vanuit een cognitief gedragstherapeutisch perspectief en heb ik mij later tevens toegelegd op de Schematherapie. Mijn werkwijze is open, persoonlijk en transparant, waarbij ik het belangrijk vind om samen doelen te stellen maar ook vriendelijk confronterend kan zijn wanneer het nodig is. Naast de dagen dat ik therapie geef, besteed ik veel tijd aan het geven van supervisie voor de registratie tot GZ-psycholoog en Cognitief gedragstherapeut VGCt. Daarnaast geef ik ook les binnen de GZ-opleiding, onder meer als hoofddocent van het vak GZ in Context.

Reviews over Beatrijs

Thera

Ik heb de 100-uurs Basiscursus CGT bij Beatrijs gevolgd en ik vond het super! De cursus is kundig opgezet: Je leert veel theorie die je goed in de praktijk kunt brengen. Ik heb onder goede begeleiding veel interventies kunnen oefenen, waardoor ik direct meer zelfvertrouwen kreeg om deze in de praktijk toe te gaan passen. Beatrijs is een superprofessionele, open en lieve docent! Bedankt voor deze nieuwe kennis en vaardigheden!
5/5

Rayan

Beatrijs, je ongebreidelde energie en enthousiasme tijdens de cursus heeft voor geen enkel saai moment gezorgd. Je technische kennis en kunde omtrent diagnostische analyses vormen de basis van hoe ik ze nu uitvoer in de praktijk, met groot succes. Dank hiervoor, en voor alle andere dingen die ik van je geleerd heb.
5/5

Ook jezelf ontwikkelen als
Professional?