Basiscursus CGT
Incl motiverende Gespreksvoering 3.0!

Herken jij jezelf in de volgende punten?

Video afspelen over Basiscursus CGT

Meer over
De Basiscursus CGT

Ben je op zoek naar een Basiscursus Cognitieve Gedragstherapie (CGT)? Dan ben je bij Beldman Opleidingen aan het juiste adres! Ik bied je de mogelijkheid om een betaalbare en geaccrediteerde Basiscursus CGT te volgen. Tijdens deze CGT cursus leg je het fundament voor jouw registratie als Cognitieve Gedragstherapeut VGCt. Je leert alles over de nieuwste cognitief-gedragstherapeutische behandelingen. Daarnaast verdiep je je in de inspirerende principes van de Motiverende Gespreksvoering 3.0.

De CGT basiscursus wordt erg positief ontvangen, afgaande op de evaluaties van studenten. Wil je meer weten over deze cursus? Lees dan snel verder!

Wat anderen zeggen

Klik hier om meer evaluaties te lezen over de Basiscursus CGT.

Debbie

Gerben weet elke les interactief te maken. Een ware kunst, om zo les te geven!
5/5

Myrthe

Mocht je de Basiscursus CGT willen volgen, doe dat dan bij Beldman Opleidingen! Wat een leerzame cursus en wat een bevlogen, kundige en enthousiaste docenten met een aanstekelijke positieve energie. Gerben is een bevlogen, kundige en enthousiaste docent met een aanstekelijke positieve energie.
5/5

Rayan

Beatrijs, je ongebreidelde energie en enthousiasme tijdens de cursus heeft voor geen enkel saai moment gezorgd. Je technische kennis en kunde omtrent diagnostische analyses vormen de basis van hoe ik ze nu uitvoer in de praktijk, met groot succes. Dank hiervoor, en voor alle andere dingen die ik van je geleerd heb.
5/5

Cursusdata, prijs en aanmelden

Meld je aan!

Ben je geïnteresseerd in een andere toekomstige CGT cursus?
Neem dan contact met mij op, dan houd ik je op de hoogte!

Basiscursus CGT
Basiscursus CGT

Waarom een Basiscursus CGT
Volgen bij Beldman?

Wanneer je op zoek bent naar een geaccrediteerde Basiscursus CGT, dan ben je bij Beldman Opleidingen aan het juiste adres: 

Ben je enthousiast geworden? Schrijf je direct in voor deze CGT opleiding of neem vrijblijvend contact met mij op!

 

Inhoud

De volgende onderwerpen komen in de cursus aan bod:

Delen van de cursus vinden plaats via online-modules. Hiermee bestaat de cursus uit een goede mix van klassikale bijeenkomsten en online-opdrachten. Met dit laatste ontstaat nog meer flexibiliteit in moment van leren.

Doelstellingen

De deelnemer heeft/kan aan het eind van de cursus:

Basiscursus CGT
Veelgestelde vragen

Vooropleiding
Je hebt een afgeronde masteropleiding Psychologie, Pedagogische Wetenschappen, Gezondheidswetenschappen of Geneeskunde afgerond. Of je bent BIG-geregistreerd Verpleegkundig Specialist.

Werk
Tijdens de cursus is het van belang dat je werkervaring op kunt doen en het geleerde in de praktijk kunt brengen. Deze werkervaring kan ook worden opgedaan binnen een werkervaringsplek.

Theoretische kennis en vaardigheden worden gedurende de cursus getoetst. Cursisten ontvangen een certificaat indien zij voldoende aanwezig zijn geweest en de cursus met goed gevolg hebben afgerond.

Afwezigheid kan worden gecompenseerd middels het uitvoeren een vervangende opdracht.

Deze Basiscursus CGT is geaccrediteerd bij de volgende verenigingen:
VGCT: 100-uurs Basiscursus Cognitieve Gedragstherapie.
NIP K&J/NVO en SKJ-registratie: 65 punten behandeling, 35 diagnostiek, 92,5 extra literatuurpunten, 100 pnt herregistratie.
-LV POH-GGZ: 30 pnt.
-NIP-1e-lijn: 150 pnt herregistratie.
-VSR: 100 pnt.
-FGZPT: 124 pnt.
-NIP A&O – A&G: 150 pnt klinische kennis, 50 pnt klinische vaardigheden.

Onder nummer 414245 en 509995.

Utrecht Centrum (15 minuten lopen vanaf Utrecht Centraal).

Tilburg (meteen bij NS-station Tilburg).

Nijmegen (sfeervolle locatie in Nijmegen-Noord; 5 minuten lopen vanaf NS-station. Goede parkeermogelijkheden).

Den Bosch (50 meter van NS-station Den Bosch).

Ook vinden er “Volledig-Online“-uitvoeringen plaats.

2650 euro – Dit is inclusief digitale reader, koffie en thee, exclusief lunch en literatuur.

2395 euro voor de Volledig Online-uitvoering.

 

De opleiding bestaat uit tien cursusdagen (6,25 uur per bijeenkomst) en negen tussentijdse online-modules (van in totaal 37,5 uur). Dat tezamen zijn 100 “werkuren”. Daarnaast staat er voor het lezen van de literatuur 350 studie-uren.

Kennisoverdracht vindt plaats door middel van:

  • literatuurstudie en -besprekingen;
  • individuele online-opdrachten;
  • (online-)demonstraties (door docent en m.b.v. videofragmenten);
  • oefenen van vaardigheden in rollenspel;
  • praktijkopdrachten;
  • casuïstiek bespreking.

 

Basiscursus CGT

CGT Opleidingen volgen bij
Beldman Opleidingen

Bij Beldman Opleidingen bied ik je de mogelijkheid om jezelf als professional verder te ontwikkelen. Je kunt kiezen uit verschillende Cognitieve Gedragstherapie (CGT) opleidingen, waaronder de Basiscursus CGT. Daarnaast enthousiasmeer ik je voor dit vakgebied en staat een fijne leeromgeving centraal. Ik geloof dat een goede sfeer en enthousiaste docenten en medestudenten bijdragen aan het uiteindelijke resultaat!

Erkend CGT
Certificaat

Tijdens de Basiscursus CGT ontwikkel jij jouw vaardigheden en kennis. We maken een heldere vertaalslag tussen theorie en praktijk en demonstreren interessante technieken. Het resultaat: een waardevol en erkend CGT certificaat waarmee jij als professional in de praktijk aan de slag kan. 

De 100-uurs Basiscursus is onder meer een eerste stap in de opleidingsroute tot Cognitief Gedragstherapeut VGCt. Ben je op zoek naar een Vervolgcursus CGT? Ook hiervoor kan je bij Beldman Opleidingen terecht. 

Basiscursus CGT
Basiscursus CGT
Basiscursus CGT

Ook jezelf ontwikkelen als
Professional?