Wat zeggen anderen?

Ben je benieuwd naar ervaringen van cursisten die je zijn voorgegaan? Dan kun je deze inzien in onderstaand evaluatierapport:

Evaluatie groep Basiscursus Cognitieve Gedragstherapie

 

Ook zou je de commentaren op deze LinkedIn-bijdrage kunnen bekijken.

Of de LinkedIn-bijdrage van Myrthe (die de cursus middenin de Corona-lockdown afsloot, maar onverminderd enthousiast is…).

Of de bijdrage van Yvonne. 

Of van Marianne.

Of van Anna.

Of van Arjaan.

Of van Naïma.

Of van Stans.

Of van Syl…

 

In schriftelijke evaluaties gaven cursisten de volgende beschrijvingen over de docenten:

“Gerben Beldman is een topdocent!”

“Ik ben erg onder de indruk van de kennis en kunde van Bas”.

“Beatrijs is een heel toffe en enthousiaste docent!”

“Gerben maakt leren en oefenen leuk!”

“Beatrijs creëerde een veilige sfeer, mede omdat ze ook zaken over zichzelf deelde”

“Energie, humor, enthousiasme!”

“Bas brengt de stof door zijn ervaring en sprekende voorbeelden tot leven!”

“De flexibiliteit van Beatrijs was heel prettig; ze sloot aan bij de behoeften van de groep!”

“Gerben geeft duidelijke uitleg”

“Echt heel leerzaam”.

“Bij Bas lijkt niets zwart of wit; je mag binnen de kaders helemaal je eigen manier zoeken van hoe je iets wilt toepassen.”

“Toegankelijk en helder in zijn manier van uitleggen”.

“Gerben creëert een veilige sfeer waardoor ik me durfde open te stellen om goed te leren.”

“Bas maakt écht contact met de groep.”

“Zijn enthousiasme werkt erg aanstekelijk!”

“Gerben biedt ruimte voor actieve inbreng”

“Fijn hoe Beatrijs met persoonlijke voorbeelden kleur gaf aan de cursusdagen”

“Dit zal me nog lang bijblijven.”

“Bas, naast dat je een fijne en kundige docent bent, ben je vooral ook een prettig mens.”

 

Chantal, Psycholoog io tot GZ-psycholoog:
“Na veel cursussen te hebben gevolgd en veel docenten te hebben meegemaakt, kan ik stellen dat Gerben Beldman uniek in zijn vak is. Niet alleen is hij een zeer deskundige psycholoog, maar weet hij deze kennis op zijn cursisten over te brengen met veel passie en plezier! Zijn lessen bevatten een dosis enthousiasme, zijn zeer gevarieerd en praktisch ingesteld. Met de behoefte van cursisten wordt altijd rekening gehouden. Er is ruimte voor eigen inbreng zonder daarbij het doel van de cursusdag te verliezen. Bedankt Gerben voor de leuke cursusdagen!”

 

Thijs, Psycholoog io tot Gz-psycholoog:
“Voorafgaand aan de cursus miste ik in mijn werk met jongeren regelmatig concrete handvatten hoe met bepaalde problematiek om te gaan. Ik was op zoek naar die handvatten. De cursus CGT heeft me daarbij echt geholpen. Door de cursus ben ik veel beter in staat om klachten te verklaren. Niet alleen bij angst- en stemmingsproblematiek, maar eigenlijk bij alle verschillende problemen is het toepasbaar. Dus ook voor iemand die op school vastloopt. Het prettige was dat ik het gelijk in de praktijk kon toepassen.
Er zijn veel goede protocollen beschikbaar, maar door de cursus snap ik nu veel beter de achterliggende theorie. Ik weet nu beter waarom ik doe wat ik doe, ik ben analytisch sterker geworden. Dat helpt me erg bij stagnerende behandelingen.
Ik denk dat de cursus CGT voor iedere afgestudeerde psycholoog nuttig is. Het biedt concrete handvatten en geeft een helder kader om klachten te begrijpen.
Gerben is daarbij een zeer prettige docent. Enerzijds door zijn heldere uitleg, anderzijds door zijn enthousiasme. Gerben geeft je oprecht het gevoel dat je het kunt en moedigt je aan nieuwe methoden zelf toe te passen. Dat werkt erg motiverend. En heeft mij een heel stuk verder gebracht”.

 

Debbie, Psycholoog io tot GZ-psycholoog:
“Tijdens de GZ-opleiding heb ik les gehad van Gerben. Deze lessen zijn altijd interactief, leerzaam en inspirerend geweest door zijn open en enthousiaste houding. Een ware kunst om zo voor een groep te kunnen staan”.

 

Over N=1-begeleiding:

Charlotte, Klinisch Psycholoog, Gedragstherapeut VGCT:
“Ik wist dat de N=1-opdracht geen gemakkelijk onderdeel van het VGCT-traject zou worden. Ik kwam met Gerben in contact. Hij legde me duidelijk uit wat er verwacht zou worden en motiveerde me ermee te beginnen. We stelden samen een tijdsplan op en doorliepen die consciëntieus. Hij was tussentijds altijd voor vragen bereikbaar. Het uitvoeren van de N=1-opdracht was niet gemakkelijk, maar mede dankzij de deskundige, betrokken en motiverende houding van Gerben heb ik volgehouden en is het een succes geworden. Uiteindelijk is het een leerzaam onderdeel voor me geworden en is het N=1-verslag in één keer goedgekeurd!”